Puhdasta lähiruokaa Lahden ympäristöön

Haluamme, että vihanneksemme eivät kuormita luontoa enempää kuin on tarpeen. Markkinoimme ja toimitamme tuotteemme itse lähialueelle, jotta pitkiä kuljetuksia ei tarvita. Peltojen päästöt vesistöihin minimoimme suurilla suojavyöhykkeillä ja saostusaltailla ja tarkalla valvonnalla. Kuulumme myös Puhdas Vesijärvi -talkoissa. Pitämällä huolta ympäristöstä pidämme osaltamme huolta myös itsestämme ja asiakkaistamme.

www.puhdasvesijarvi.fi

Tuoreiden vihannestemme salaisuus

Seuraamme ravinnetasapainoa viljavuustutkimuksin, mikä helpottaa viljelysuunnittelua ja peltojen valintaa eri kasveille ja lajikkeille. Viljelykierto ja kesannointi pitävät maan kasvukunnossa. Optimaalisesta vesitaloudesta pidämme huolta sadettamalla tarvittaesssa.

Vihannekset tuotetaan lähellä ja toimitetaan lähelle

Jotta asiakas saisi tuotteemme mahdollisimman laadukkaina itselleen hoidamme kasvulohkoja tarkasti koko kasvukauden ajan harauksilla, multauksilla, hivenlannoituksilla ja kastelulla. Kokeilemme joka vuosi maihimme soveltuvia uusia lajikkeita. Tuotteiden laadun ja tuoreuden takaa nopea kierto suoraan tuottajalta kauppaan ja asiakkaalle.