Puhdasta lähiruokaa Lahden ympäristöön

Haluamme, että vihanneksemme eivät kuormita luontoa enempää kuin on tarpeen. Markkinoimme ja toimitamme tuotteemme itse lähialueelle, jotta pitkiä kuljetuksia ei tarvita. Peltojen päästöt vesistöihin minimoimme suurilla suojavyöhykkeillä ja saostusaltailla ja tarkalla valvonnalla. Kuulumme myös Puhdas Vesijärvi -talkoissa. Pitämällä huolta ympäristöstä pidämme osaltamme huolta myös itsestämme ja asiakkaistamme.

www.puhdasvesijarvi.fi

Peruna

Asikkalan pellolla kasvaa hyvää perunaa. Kasvatamme myyntiin sekä kesäperunaa, jonka satokausi alkaa kesäkuun lopulta, että syys- ja talviperunaa, jota toimitamme varastosta talven yli.

Herkullisen perunan tekee muheva maa

Kaikki lähtee luonnollisesti hyvästä siemenperunasta. Lopun tekee ympäristö. Viljelymaamme on muhevaa, ja muokkaamme sen huolella suuria perunapenkkejä varten.

Perunan varastoin

Lajittelemme perunat käsivalintaisesti sekä koneellisesti eri kokoihin. Maakellarissa peruna säilyy hyvänä talven yli. Varastomme on hyvin tuulettuva, tasaisen viileä (+4°C) ja kostea (90–95 %). Perunat pakataan toimituksia varten suoraan varastosta, joka varmistaa laadukkaimman mahdollisen lopputuotteen asiakkaalle.

Valitse sopiva pakkauskoko

Toimitamme perunoita kauppoihin ja ravintoloihin useammassa pakkauskoossa:

  • 10 kg pussi
  • 20 kg pussi
  • 15 kg laatikko
  • 250 kg kontti.