Puhdasta lähiruokaa Lahden ympäristöön

Haluamme, että vihanneksemme eivät kuormita luontoa enempää kuin on tarpeen. Markkinoimme ja toimitamme tuotteemme itse lähialueelle, jotta pitkiä kuljetuksia ei tarvita. Peltojen päästöt vesistöihin minimoimme suurilla suojavyöhykkeillä ja saostusaltailla ja tarkalla valvonnalla. Kuulumme myös Puhdas Vesijärvi -talkoissa. Pitämällä huolta ympäristöstä pidämme osaltamme huolta myös itsestämme ja asiakkaistamme.

www.puhdasvesijarvi.fi

Punajuuri

Punajuuret ovat Toukolan tilan oiva tuote, jota viljellään pienellä alalla. Mikäli maukkaille punaisille tulokkaille on kysyntää, lisäämme niiden viljelyalaa. Punajuuria toimitamme alkusyksystä niin pitkälle talveen kuin varastoa riittää.

Punajuuri

Punajuuremme kylvetään multaan heti, kun maa on hieman lämminnyt. Ne saavat nauttia penkeissään kesästä alkusyksyyn saakka. Tämän jälkeen punajuuret varastoidaan ja toimitetaan pakattuna asiakkaille.

Tarkkailemme ravinnetasapainoa viljavuustutkimuksin, mikä helpottaa viljelysuunnittelua ja peltojen valintaa eri kasveille ja niiden lajikkeille. Optimaalisesta vesitaloudesta pidämme huolta sadettamalla tarvittaessa.

Valitse sopiva pakkauskoko

Toimitamme punajuuria kauppoihin ja ravintoloihin useammassa pakkauskoossa:

  • 3kg pussi
  • 10kg pussi